Per celebrar l’acabament del primer trimestre i l’inici de les vacances de Nadal el centre va organitzar un matí d’activitats i el tradicional concert de Nadal amb l’orquestra d’Itec.

Durant la primera part de la jornada l’alumnat d’ESO i Grau Bàsic va participar en activitats lúdicoesportives de diferent tipus. L’alumnat de 4t d’ESO i Grau Bàsic va realitzar un joc d’escapament inspirat en la popular sèrie de “La Casa de Papel” en què van haver de superar un seguit de reptes per aconseguir l’objectiu plantejat i d’activitats multiesport al pati. Els alumnes de 3r d’ESO van participar en les activitats de bàsquet que es van fer al pavelló de la ciutat, i l’alumnat de 1r i 2n d’ESO va anar al parc dels Xiribecs per jugar als jocs que havia dissenyat l’alumnat de GUIA.

A partir de les 11 h, tot l’alumnat del centre va poder gaudir del concert de Nadal que va oferir l’orquestra d’Itec i de la cantada de nadales organitzada pel departament d’anglès i alemany amb què es va donar el tret de sortida a les vacances de Nadal.

Matí d’activitats i concert de Nadal per cloure el primer trimestre a Itec