L’Ajuntament d’Amposta, des de l’àrea de Serveis Socials en col·laboració amb la Fundació AEC GRIS Fundació Privada, ha organitzat  el programa de prevenció comunitària en l’àmbit de les conductes de risc relacionades amb el consum de substàncies i addiccions comportamentals, dirigit a les mares i pares de l’ESO. El programa de prevenció té per missió la realització de tallers de prevenció basats en el Programa Límits (Generalitat de Catalunya), amb l’objectiu de millorar la comunicació i relacions familiars com eina per disminuir la conflictivitat i enfortir els llaços i vincles entre pares i fills. Alhora, capacitar als pares en l’establiment de normes i límits amb pautes clares i coherents, a fi d’utilitzar mètodes de disciplina positiva i augmentar les estratègies de resolució de problemes de relació familiar.
Els tallers s’estructuren en tres sessions d’hora i mitja de durada dirigida per professionals de l’àmbit de les addiccions, i es realitzaran en els respectius centres educatius que s’adhereixin a l’acció de prevenció. Els tallers es desenvoluparan l’Institut de Tecnificació els dies 28 d’abril, 05 i 12 de maig, de les 19’30h fins a les 21’00h.El programa està subvencionat per l’Ajuntament d’Amposta sota la coordinació de l’àrea de Serveis Socials i
l’assistència és lliure i voluntària.

Podeu participar inscrivint-vos a l’AMPA de l’ institut. Demaneu confirmació de l’assistència escrivint a secretaria (secretaria@itecnificacio.cat)

Tallers de prevenció per a les famílies