En el segon trimestre del curs 2020-2021, a l’assignatura d’Economia de l’Empresa de primer de batxillerat, hem creat dues empreses amb la finalitat que intentessin canviar la vida de les persones que ens envolten. D’una banda, un grup d’alumnes han realitzat la creació d’una cooperativa escolar anomenada Ebre School i d’altra banda, la resta de companys va realitzar una empresa que millorés la vida dels esportistes anomenada BARAKK Sports.

Aquest projecte s’ha enviat al concurs ECONOMÍA SOSTENIBLE, organitzat per l’associació CEAPES. Confederación Estatal de Asociaciones de Profesorado de Economía en Secundaria.

En el tercer trimestre, hem decidit triar com a projecte de Responsabilitat Social Corporativa la pràctica de l’esport en els més petits, ja que és fonamental en el dia a dia de tots els nens i nenes.

Per aquest motiu, decidim unir les dues empreses, Ebreschool i Barakk Sports, per a elaborar una activitat de caràcter social. Relacionem l’esport i l’escola. Per tant, preparem dues activitats esportives per als alumnes del nostre centre educatiu, ja que a causa de la situació sanitària actual no està permès realitzar les activitats en un altre centre educatiu de la zona.

https://www.youtube.com/watch?v=juAgLGYe1vg

PROJECTE RSC