El divendres 18 de juny, la presidenta d’Òmnium Cultural de Terres de l’Ebre va estar al nostre institut per entregar el Primer Premi del concurs literari Sambori a nivell de tota Catalunya al nostre alumne de 3r A David Carmona.

Aprofitant l’entrega, la direcció del centre va fer un reconeixement a tot l’alumnat que durant aquest curs escolar ha guanyat algun premi.

DAVID CARMONA MUÑOZ, de 3r d’ESO-A, guanyador del Premi de relats de terror convocat per l’Institut CristòforDespuig de Tortosa.

DAVID CARMONA MUÑOZ, de 3r d’ESO-A, guanyador del Premi Sambori-Òmnium Terres de l’Ebre en la categoria segon cicle d’ESO.

DAVID CARMONA MUÑOZ, de 3r d’ESO-A, guanyador del Premi Sambori-Òmnium Nacional de Catalunya en la categoria segon cicle d’ESO.

GEA FRANCH CONDE, MARIA GONZÁLEZ ROJAS, MIREIA TOMÀS ZAFRA, de 3r d’ESO-A, guanyadores de les Terres de l’Ebre del concurs de narrativa AMIC-FICCIONS de la FUNDACIÓ CARULLA.

LAURA CID PEROLADA, de 2n de Batxillerat-A, guanyadora del Premi Sambori-Òmnium Terres de l’Ebre en la categoria de batxillerat.

ALBERT CONDE SIMÓ, de 1r de Batxillerat-A, guanyador del segon Premi Sambori-Òmnium Terres de l’Ebre en la categoria de batxillerat.

MARINA FERRÉ MARTÍNEZ, de 2n de Batxillerat-A, guanyadora del Premi de Recerca Jove 2020.

PAU ROSELLÓ PRATS, de 1r de Batxillerat-A, guanyador del Premi de Poesia J.V. Foix 2021, atorgat per la Federació Nacional d’Estudiants.

RECONEIXEMENT ALUMNAT PREMIAT