Ahir es va celebrar de forma oficial el desè aniversari de l’Itec. Ho vam fer a l’Auditori municipal, amb un taller impartit pel coach Manel Saltor, seguit per distints parlaments de Fidel Font, impulsor del projecte de tecnificació esportiva a Amposta, l’exdirectora de l’Institut Lucia Tomàs, la nostra actual directora Cèlia Albiol, i finalment l’alcalde d’Amposta. Ens van acompanyar personalitats polítiques destacades com Joan Maria  Roig o Marta Cid, coimpulsors del projecte inicial, i les regidores d’Educació i Promoció i turisme esportiu, així com el nostr inspector de zona i el director del Centre de Tecnificació. També van assitir membres de l’AMPA i membres antics i actuals de la comunitat educativa.

L’acte va estar amenitzat per un conjunt de música de cambra integrat per algunes de les nostres exalumnes del centre. Finalment, la jornada es va cloure amb un dinar de germanor.

Per altra banda, en el claustre final de curs del dia 30, la nostra directora va fer entrega d’un detall en reconeixement a la tasca de la nostra conserge Susanna Fabra, que canvia de destinació després d’acompanyar-nos durant vuit anys. Molta sort en aquesta nova etapa!

 

Celebració oficial del nostre 10è.aniversari