Per celebrar la Setmana Bio a l’escola els alumnes d’ESO i Grau bàsic han dissenyat quinze propostes d’esmorzars saludables i ecològics.
Durant la Setmana Bio, que ha tingut lloc del 14 al 22 d’octubre, des de les tutories els alumnes han proposat diàriament idees d'esmorzars amb l’objectiu de donar a conèixer la producció ecològica i fomentar el consum de productes de manera conscient i sostenible.
Per fer-ho possible, des de l’optativa Escola Verda s'han establit els requisits que havien de complir els esmorzars dissenyats, com ara la qualitat de ser ecològics, saludables, no envasats, no processats i de proximitat. A partir d'aquests criteris els estudiants han proposat diversos tipus d'esmorzars que van des d’entrepans i fruita, fins a iogurts i brioixeria casolana sense sucres ni processats.
Amb l'objectiu de conscienciar i divulgar les propostes a tota la comunitat educativa, s'han publicat diàriament les idees d'esmorzars a les xarxes socials del centre.
Paral·lelament, des de l'optativa de Comunicació s'han presentat les empreses del territori que cultiven i produïxen productes ecològics.